Hírlevél

Adatkezelési szabályzat

BESTEPRODUKT KFT. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA

Felelősségi nyilatkozat 

www.besteprodukt.eu, a www.reformvilag.hu és a www.szegedispeedfitness.hu honlapot a Besteprodukt Kft. ( székhelye: 6758 Röszke, Dozsagyörgy u. 32., Cg 06-09-023697, a továbbiakban Besteprodukt Kft”) üzemelteti.

A honlapon található anyagokat kizárólag általános tájékoztatás céljából bocsátjuk ingyenesen az érdeklődők rendelkezésére. Amennyiben tanácsra van szüksége konkrét kérdéssel kapcsolatban, vagy a honlapon közölt információkról szeretne további tájékoztatást kapni, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

Mindent megteszünk azért, hogy a honlap tartalma pontos, teljes körű és naprakész legyen. Mindamellett nem vállalunk felelősséget az oldalainkon megjelent információk teljességéért, pontosságáért, időszerűségéért vagy a felhasználásuk kapcsán fellépő következményekért. Nem vállalunk továbbá semmilyen felelősséget a honlap használatából vagy a megjelent információkra való hagyatkozásból eredő esetleges kárért.

A honlap külső weboldalakra mutató hivatkozásokat is tartalmaz, amelyekre lehetőség szerint minden esetben felhívjuk a figyelmet. A külső weboldalakat független harmadik felek üzemeltetik, amelyekre a Besteprodukt Kft. nincs befolyással, ezért a Besteprodukt Kft. nem felelős az ilyen weboldalak elérhetőségéért, tartalmáért vagy felhasználásáért.

Szerzői jogvédelmi nyilatkozat

 

A honlap tartalma szerzői jogi védelem hatálya alá tartozik, beleértve az adatbázisjogokat és egyéb vonatkozó jogokat, amelyek a Besteprodukt Kft. tulajdonát képezik. Minden jog fenntartva. A honlapon található anyagok jogosulatlan felhasználása a hatályos szerzői jogi jogszabályokkal ellentétes lehet.

Ez a webhely sem egészben, sem részben nem reprodukálható (mechanikus vagy elektronikus úton), kivéve a személyes, nem kereskedelmi célú felhasználást, illetve a .Besteprodukt Kft.-re vonatkozó adatok tájékozódás céljából történő megtekintését. Ha a webhelyről a fent említett célból adatokat tölt le, minden példánynak tartalmaznia kell az eredetiben szereplő szerzői jogi és egyéb tulajdonjogra vonatkozó nyilatkozatokat.

A jelen honlap bármely részének módosítása, terjesztése, nyilvános bemutatása, más szellemi alkotásba, kiadványba vagy honlapba történő beépítése vagy egyéb, az információk visszakereshetőségét lehetővé tevő elektronikus rendszerben történő tárolása bármilyen okból tilos.

A Besteprodukt Kft. nagyon kevés azonosításra alkalmas adatot gyűjt a honlap látogatóiról.

A birtokunkba került adatokat jellemzően az érdeklődőkkel való kapcsolattartásra, a kért referenciaanyagok kiküldésére, hirdetési és marketingcélokra, valamint a honlap használatával kapcsolatos statisztikai információk nyomon követésére használjuk fel.

Az általunk kért azonosításra alkalmas adatok között szerepel a minket megkereső személyek elérhetősége (például név, e-mail cím, telefon- és faxszám). További adatok gyűjtésére is sor kerülhet, amennyiben azokat a látogató az elektronikus regisztrálási űrlapon megadja.

Adatvédelem

Adatkezelési tájékoztatónk rendelkezéseinek kialakításakor a Besteprodukt Kft. különös tekintettel vette figyelembe az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendeletében („Általános Adatvédelmi Rendelet” vagy „GDPR”), az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Infotv.”), a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”), továbbá a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény („Grtv.”), az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, valamint a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény (a bizonylatok kiállítását és megőrzését illetően),a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény, valamint az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseit, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait.

 A honlapunkon megadott e-mail címeken keresztül és a kapcsolat űrlap segítségével is felveheti velünk a kapcsolatot. Az így küldött üzenetek tartalmazzák a küldő felhasználói nevét, nevét, e-mail címét, telefonszámát és lakóhelyének irányítószámát valamint minden olyan információt, amelyet velünk az üzenet szövegében meg kíván osztani.

Az Adatkezelés célja, jogalapja

A Besteprodukt Kft. által folytatott Adatkezelés célja:
a) online tartalomszolgáltatás;
b) a Társaság üzleti tevékenyégével összefüggő kapcsolattartás, 
c) a Felhasználó azonosítása, a Felhasználóval való kapcsolattartás;
d) a Felhasználói jogosultságok (a Felhasználó által igénybe vehető Szolgáltatások) azonosítása;
e) Társaság internetes oldalain keresztül elérhető szolgáltatások (kiemelten pénzügyi, befektetési, biztosítási szolgáltatások) nyújtásának biztosítása
f) személyre szabott tartalmak és hirdetések megjelenítése
g) a Felhasználó által igénybe vett Szolgáltatások valamint a hirdetések testreszabásának elősegítése, a kényelmi funkciók igénybevétele;
h) egyedi felhasználói megkeresések kezelése, intézése;
i) statisztikák, elemzések készítése;
j) közvetlen üzletszerzési illetve marketing célú megkeresés (pl. hírlevél, eDM, stb.)
k) Felhasználó által generált tartalmak (pl. hozzászólás, fórum stb.) közzétételéhez tárhely biztosítása;
l) egyedi esetekben nyereményjátékok szervezése, lebonyolítása, a nyertesek kiértesítése és részükre a nyeremény biztosítása;

m) az Adatkezelő tevékenységi körébe tartozó szerződések megkötésének és teljesítésének elősegítése

n) oktatások, konferenciák szervezése, lebonyolítása


A Besteprodukt Kft. a fent ismertetett bármelyik adatkezelési cél megvalósítása érdekében kezelhet Személyes adatokat.

Amennyiben az Adatkezelésre a Felhasználók önkéntes, megfelelő tájékoztatáson alapuló nyilatkozata alapján kerül sor, amely nyilatkozat tartalmazza a Felhasználók kifejezett hozzájárulását ahhoz, hogy az oldal használata során általuk közölt Személyes adataik, illetve a róluk generált Személyes adatok felhasználásra kerüljenek. Amennyiben az Adatkezelés során a Felhasználók adatainak a továbbítására kerül sor harmadik fél felé, úgy a tájékoztatás kiterjed erre a tényre. A Felhasználó a hozzájáruláson alapuló Adatkezelés esetén jogosult a hozzájárulását bármikor visszavonni, amely azonban nem érinti a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét.

A tartalomszolgáltatás keretében történő Adatkezelés jogalapja a tájékoztatáshoz és a véleménynyilvánításhoz való alapvető jogok biztosítása, a jogszabályok által meghatározott keretek között.
A különböző szolgáltatások igénybevétele esetén az Adatkezelés jogalapja lehet a Felhasználó önkéntes hozzájárulása, valamint a Felhasználó által létrehozott szerződés megkötése illetve teljesítése, az Adatkezelőre irányadó jogszabályokban foglalt rendelkezések és az Adatkezelő marketing/értékesítési tevékenységének támogatása. A Felhasználó mint vásárló a Honlapon történő regisztrációval vagy a szolgáltatás igénybevételével hozzájárul ahhoz, hogy a regisztráció és/vagy az igénybe vétel során megadott Személyes adatait a Besteprodukt Kft. a megrendelés teljesítésére a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően tárolja, kezelje és felhasználja. 
 

A Besteprodukt Kft. a megadott Személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott Személyes adatok megfelelőségéért kizárólag az azt megadó személy felel.

Bármely Felhasználó e-mail címének valamint a regisztráció során megadott Személyes adatainak megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy:
1. a megadott adatok és a hozzájárulások tőle származnak és a valóságnak megfelelnek,
2. a megadott adatok felhasználásával kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást.


E felelősségvállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen és/vagy adatokkal történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt a Felhasználót terheli, aki az e-mail címet regisztrálta és az adatokat megadta. Amennyiben a Felhasználó szolgáltatás igénybevételéhez a regisztráció során harmadik fél adatait adta meg, az ezzel kapcsolatos felelősség őt terheli és a Besteprodukt Kft. jogosult a Felhasználóval szembeni kártérítés érvényesítésére. A Besteprodukt Kft. ilyen esetben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

 A 16. életévét be nem töltött személy érintett Személyes adatai csak a felette szülői felügyeletet gyakorló nagykorú személy hozzájárulása esetén kezelhetők. A Besteprodukt Kft.-nek nem áll módjában a hozzájáruló személy jogosultságát, illetve nyilatkozatának tartalmát ellenőrizni, így a Felhasználó illetve a felette szülői felügyeletet gyakorló személy szavatol azért, hogy a hozzájárulás megfelel a jogszabályoknak. Hozzájáruló nyilatkozat hiányában a Besteprodukt Kft. 16. életévét be nem töltött érintettre vonatkozó Személyes adatot nem kezel és nem gyűjt.

 

Adatok továbbítása 3. félnek

Az így összegyűjtött információkat a csomagok szállítását végző cégeknek átadhatjuk, az átadott információt a csomagok szállítását végző cégek kapcsolatfelvételre felhasználhatják. A Besteprodukt Kft. honlapján keresztül adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy adatait a Besteprodukt Kft. a csomagok szállítását végző cégek részére továbbíthassa.

A jelen webhely használatával Ön kifejezett hozzájárulását adja a Besteprodukt Kft. számára az Ön személyazonosságára, illetve a webhely használatára vonatkozó adatok fenti célokra történő összegyűjtéséhez, felhasználásához és közreadásához.

Mindemellett adatainak a Besteprodukt Kft. weboldalán történő megadásával Ön kifejezett hozzájárulását adja a weboldalon összegyűjtött adatok határokon átnyúló továbbításához a fent vázolt célok megvalósítása érdekében.

Az Adatkezelések időtartama

A Felhasználó által a Besteprodukt Kft. által nyújtott szolgáltatásokkal összefüggésben megadott Személyes adatok kezelése mindaddig fennmarad, amíg a Felhasználó az adott Szolgáltatásról – az adott felhasználói névvel – ki nem iratkozik, vagy egyébként nem kéri a Személyes adatok törlését. Ez esetben a Személyes adat a Besteprodukt Kft. rendszereiből törlődik.


A Besteprodukt Kft. által szervezett rendezvények és nyereményjátékok résztvevőinek Személyes adatait a Besteprodukt Kft. – kivéve, ha a Felhasználó egyéb célú adatkezeléshez is hozzájárult – az adott rendezvény vagy nyereményjáték időpontját követő 5 évig kezeli.


Marketing célból továbbá közvetlen üzletszerzésre megadott Személyes adatok kezelése mindaddig fennmarad, amíg a Felhasználó nem kéri azok törlését.

Adatvédelmi tisztviselő:

Tekintettel a GDPR vonatkozó rendelkezéseire a Besteprodukt Kft. adatvédelmi tisztviselőt jelöl ki:

Az adatvédelmi tisztviselő:
- neve: Bogos Éva
- e-mail címe: reformvilag@reformvilag.hu
- telefonszáma: +36 70 770 3075

Tájékoztató - Cookie-k és más információk tárolásáról

Az Európai Uniós jogszabályok a Besteprodukt Kft. számára előírják, hogy:

Az Európai Unióban élő végfelhasználóink esetén:

• kötelesek vagyunk gazdaságilag ésszerű erőfeszítéseket tenni annak érdekében, hogy egyértelmű tájékoztatást nyújtsunk a személyes adatok mindennemű gyűjtésével, megosztásával és felhasználásával kapcsolatban, továbbá, hogy beszerezzük a végfelhasználók hozzájárulását a webhelyen, alkalmazásban, e-mailben küldött kiadványban vagy máshol folytatott ilyen jellegű tevékenységekhez, amelyek abból erednek, hogy Ön Google-termékeket (is) használ; és 

• kötelesek vagyunk gazdaságilag ésszerű erőfeszítéseket tenni annak biztosítása érdekében, hogy a végfelhasználó egyértelmű és teljes körű tájékoztatást kapjon a cookie-k és más információk tárolásáról és eléréséről a végfelhasználói eszközön, valamint hogy e tevékenységekhez hozzájárulását adja, amennyiben ilyen tevékenységre kerül sor a jelen irányelv hatálya alá tartozó termékkel kapcsolatban.

Feltételek és a tájékoztatás elfogadása

Annak érdekében, hogy a szolgáltatásainkat használhassa, először el kell fogadnia a Feltételeket. Ön nem használhatja a Szolgáltatásokat, ha nem fogadja el a feltételeket. Ön elfogadhatja a feltételeket azáltal, hogy ténylegesen használja a Szolgáltatásokat. Ebben az esetben Ön tudomásul veszi és elfogadja a feltételeket. Nem használhatja az oldalunk szolgáltatásait, ha nem fogadja el a feltételeket.

Oldalainkon cookie-t (sütiket) használunk

A cookie egy rövid szöveg, amelyet a felkeresett webhely állít be a böngészőjébe. Segítségével a webhely megjegyzi a látogatásával kapcsolatos információkat, beállításokat. Ezáltal gördülékenyebbé válhat a következő látogatás, és könnyebb lesz a webhely használata. A cookie-k fontos szerepet játszanak. Nélkülük az internet használata sokkal nehézkesebb, sőt lehetetlen lenne. Mi is használunk böngésző cookie-t abból a célból, hogy információt tároljunk. Illetve partnereink a Google Adsense, a Google Analytics is tárol Önről sütiket, ezen szolgáltatások működéséhez sütik használatára van szükség. 

Naplófájlok

Mint a legtöbb weboldal, és webserver mi is gyűjtjük és felhasználjuk a naplófájlok adattartalmát. A naplófájlokban levő információ tartalmazhatja az Ön IP (Internet protokoll) címét, az Ön Internet Szolgáltatóját (ISP), a honlapunk meglátogatására használt böngészőjét (mint pl. Internet Explorer vagy a Firefox), az időpontot, amikor honlapunkra látogatott, és hogy mely oldalakat látogatta meg az egész oldalunkon.

A vásárló és a Web-Áruház közötti vitás kérdéseket a felek igyekeznek  a fent részletezett, békés úton rendezni. Megegyezés hiányában kikötik a Szegedi Törvényszék kizárólagos illetékességét.

Egyebek:

Weboldalunk, Web-Áruházunk eredeti tartamának szöveges vagy képi alkotó elemeinek engedély nélküli felhasználása szerzői jogi és egyéb jogszabályokba ütközhet. A honlapon található anyagok a www.besteprodukt.eu www.reformvilag.hu és www.szegedispeedfitness.hu nevü Web-felület saját elektronikus szellemi termékei, azok másolása, módosított felhasználása, terjesztése csak az üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével történhet.

A fenti szabályok minden felhasználó számára kötelező érvényűek. Ismeretük hiánya vagy figyelmen kívül hagyása következményeiért a felhasználót a Ptk-ban  és Btk –ban foglalt polgári és büntetőjogi felelősség terheli.

Honlap készítés