Hírlevél

Magunkról

Két különböző, de egymáshoz szorosan kapcsolódó profillal nyitottuk meg üzletünket Szegeden a Petőfi Sándor sgt. 22. szám alatt. Vállalkozásunk elsősorban magyar vegán termékek exportálásával foglalkozott, de idő közben rájöttünk, hogy itthon is igény van az egyetemek közelében egy színvonalas üzlethelyiség kialakítására, megnyitására.  

Célunk elsősorban az egészséges életmód támogatása, így Reformboltunkban mindent megtaláltok az egészséges étkezéshezhez. Az étkezés megváltoztatása azonban önmagában nem elég ahhoz, hogy életmódot válthassatok, a testmozgás ugyan olyan részét kell, hogy képezze a mindennapjaitoknak. Speedfitness termünkben a lehető legprofibb módon igyekeztünk kialakítani a feltételeket, hogy az edzések során jól érezzétek magatokat, szívesen járjatok hozzánk. 

Felkészült  edzőink segítségével személyre szabott edzéstervekkel váltjuk valóra azokat az álmokat, melyekkel felkerestek minket. Van aki fogyni szeretne, van aki csak formálni a már jelenleg is fitten tartott testét és van aki rehabilitációs céllal érkezik. 

 

2018. december 7-9-ig részt vettünk a Szent-Györgyi Albert Agora intézményben rendezett Family Expón, ahol bemutathattuk és népszerűsíthettük cégünket és a speedfitness edzéseket, ami nagy sikert aratott az érdeklődők körében. Íme néhány pillanatkép a rendezvényről:

 

És ha kedvet kaptatok az edzésekhez, akkor mindenkit szerettettel várunk közvetlen és családias légkörben kis csapatunkkal!

 

 

Honlap készítés